Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Boogschutter

22 november ~ 21 december

Er zit vooruitgang in je werk. Blijf op het pad, dat je ingeslagen bent. Zet alles eens op een rijtje en denk diep na voor je de volgende stap neemt in een beslissing..

Gezondheid

Er is geen enkele reden tot paniek, maar probeer wel iets oplettender te zijn. Probeer alles wat tot een dieptepunt zou kunnen leiden uit de weg te gaan, doe veel aan lichamelijke beweging, slaap genoeg en rust veel. Van nu af aan zul je weer meer energie krijgen, niets staat het plezier in je werk meer in de weg..

Liefde

Spreek met niemand over de uitnodiging die je hebt gehad. Je bent passievol en maakt makkelijk contacten, vandaag. Het is aan jou, of je de kansen, die je aangeboden worden, ook pakt..

Werk

Verwaarloos niet de basis die aan jouw plannen ten grondslag ligt. Je hebt op het moment een hoop zelfvertrouwen en je kunt met meer zekerheid dan anders je doelen realiseren. Probeer alles wat men je aanbiedt en kies rustig datgene uit, wat je het liefst wilt..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Boogschutter. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?