Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Kreeft

22 juni ~ 22 juli

Je kunt in deze tijd opnieuw beginnen door vriendschappen te sluiten, contracten te ondertekenen en reizen te maken. Ga zorgvuldig met je macht om. Om overdag voor je werk fit te zijn moet je je krachten goed verdelen, door afwisselend ontspanning en concentratie te oefenen..

Gezondheid

Heb vertrouwen in je innerlijke groeiproces, schenk aandacht aan je dromen en aan schijnbare toevalligheden, ze kunnen erg nuttig zijn. Zorg ervoor dat je lichaam weer kan aansterken. Gun jezelf af en toe een pauze om op adem te komen..

Liefde

Je kunt niet altijd op tegemoetkoming rekenen, als je je weinig om je vriend(in) bekommert. Je raakt weer op dreef zoals lang niet meer het geval is geweest. Spanningen zijn juist nú goed uit de wereld te helpen - en wat overblijft zijn positieve gevoelens..

Werk

Je verstand, je uithoudingsvermogen en je doelgerichtheid zijn vaardigheden, waarmee je nu snel succes kunt boeken. Aangezien een bepaald aanbod van iemand komt, die je enigszins wantrouwt, moet je sceptisch zijn. Om jezelf te kunnen ontwikkelen moet je wel wat geduld opbrengen..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Kreeft. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?