Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Maagd

23 augustus ~ 22 september

Ontspan je, je moet niet de hele dag aktief willen zijn, maar je meer overgeven aan de vrije uren. Als je een beslissing moet nemen, moet je gewoon op je gevoel afgaan en de weg van de minste weerstand kiezen. Richt al je aandacht op datgene wat je doet..

Gezondheid

Ga niet te veel op in je dromen maar houd de praktische zaken liever goed in het oog. Pas op je gezondheid en probeer veel rust te nemen, je hebt het nodig. Neem je verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid..

Liefde

Laat vandaag alles maar gewoon op je af komen. Er doet zich de mogelijkheid voor om een streep onder het verleden te zetten en om tot op zekere hoogte een nieuw leven te beginnen. Onderzoek nauwkeurig of je toe bent aan een vaste relatie! Je moet niet overdrijven..

Werk

Vooral voornemens op de lange termijn zijn gunstig, probeer ze hardnekkig en onverstoorbaar te realiseren. Je zou moeten overwegen welke waarde jouw doelen werkelijk voor jou hebben. Je doorzettingsvermogen komt voort uit bekwaamheid en kennis en je zult overtuigen door verantwoordelijkheidsgevoel en plichtsbesef..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Maagd. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?