Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Schorpioen

23 oktober ~ 21 november

Hou altijd voor ogen: de beste manier om het kwaad te bestrijden is een stap in de richting van het goede. Luister naar je innerlijke stem, die zal je vertellen wat je in je huidige situatie moet doen. Wie rustig te werk gaat, maakt geen fouten..

Gezondheid

Je vriend(in) zal blij zijn met intensievere aandacht op sexueel gebied, en zal zich hierdoor gestimuleerd voelen. Sla jezelf niet te snel op de borst, anders zullen mensen je geen schouderklopjes meer geven. Het beste is rustig te blijven, jezelf niet te veel op te winden en proberen ongedwongen te leven: zo voorkom je ziekte..

Liefde

Het is tijd voor goede voornemens, je kunt ze waarmaken in deze periode. Maak tijd voor ontspanning en laat het niet aan het toeval over. Je ontmoet iemand die je van vroeger kent, en die persoon vraagt je om raad..

Werk

Het is vandaag makkelijk om je kansen te benutten. Een opleiding zal je financieel ten goede komen. Op financieel gebied moet je elke stap goed overwegen, voordat je je met bijkomende verplichtingen inlaat..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Schorpioen. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?