Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Steenbok

22 december ~ 19 januari

Stel geen te hoge eisen aan jezelf en aan je omgeving. Het komt er nu op aan om stap voor stap te plannen en te handelen. Het niet laf, maar verstandig, als je de tijd zijn werk laat doen..

Gezondheid

Als je je echt ontspannen wilt voelen, moet je misschien eens aan yoga of meditatie denken. Nu heb je de kans om de wereld te laten zien wat je kunt. Je moet je gezondheid nu niet verwaarlozen! Gun je in de middagpauze rust..

Liefde

Het is je hopelijk wel duidelijk, dat je bij de huidige ontwikkelingen in je leven behoorlijk veel aan je vrienden te danken hebt. De sombere dagen zijn voorbij, geniet ervan! Je charme kan nu voor de doorbraak zorgen, waarop je lang hebt gewacht. Vandaag nog kun je een erg leuk bezoek verwachten..

Werk

Mensen waarderen je, en dat doet je heel goed. Je kunt confrontaties beter niet uit de weg gaan en daarbij zelfbewust voor je mening uitkomen. Elke uitbreiding van bezigheden, verantwoording, presatievermogen of inkomsten staat onder een gunstig gesternte..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Steenbok. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?