Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Vissen

20 februari ~ 20 maart

Actie is reactie, maar jij kunt dat tegengaan. Je moet een traditionele weg kiezen om je doel te bereiken. Doe eens wat vaker iets voor iemand anders..

Gezondheid

Jij weet het beste wat goed voor je is, en dat zul je merken de komende tijd. Te veel eten, wat een belasting is, kunnen je maag en je bloedsomloop niet verdragen. Spoedig zullen je geestelijke en lichamelijke kracht weer de oude zijn..

Liefde

Je lijkt een reden te hebben om iets te vieren. Probeer een wat milder standpunt in te nemen, dan is er ook geen reden om jaloers te zijn. Je leert iemand kennen, die iets voor je betekent en die de komende tijd een waardevolle steun voor je zal zijn..

Werk

Nieuwe ondernemingen kunnen snelle en goede resultaten tot gevolg hebben. Breng rustig je eigen ideeën en voorstellen tot verbetering op je werk naar voren, ook als je vindt, dat het maar om kleine dingen gaat. Ook al valt het je zwaar: je moet leren NEE te zeggen..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Vissen. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?