Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Weegschaal

23 september ~ 22 oktober

Wees vandaag voorzichtig! Belangrijke beslissingen kun je beter uitstellen: het gevaar bestaat dat men enkele zaken veel mooier afschildert, dan ze werkelijk zijn. Je moet nu bedenken, wat er gedaan moet worden en daar meteen aan beginnen. Pas op dat je niet arrogant bent, blijf op dat gebied kritisch ten opzichte van je instelling en je gedrag..

Gezondheid

Probeer niet alles alleen te willen doen, dat is niet alleen maar slecht voor je zenuwen, maar ook voor je totale gezondheid. Je hebt je energiereserves behoorlijk uitgeput. Je moet je gezondheid nu niet verwaarlozen! Gun je in de middagpauze rust..

Liefde

Sluit je ogen niet voor veranderingen. Je maakt op anderen momenteel een bijzonder goede indruk en het gaat je daarom op alle gebieden voor de wind. Men is echt in jou geïnteresseerd..

Werk

Je kunt door je innerlijke balans je omgeving bij problemen van dienst zijn. Je lopende rekeningen reizen de pan uit. Je hebt een gelukkige hand in het spel en bij zakelijke speculaties..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Weegschaal. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?