Jaarhoroscoop 2023

Dit jaar hebben we weer een mooie jaarhoroscoop, gratis en voor niets voor onze trouwe bezoekers. Wij hebben de jaarhoroscoop per seizoen ingedeeld. Veel leesplezier.
RAM

Winter
Geen winterslaap voor jou Ram. Je aandacht gaat uit naar je toekomst omdat je weet dat het nu belangrijk is om de fundering te leggen voor straks. Je ambities steek je niet onder stoelen of banken. Luid verkondig je wat je wilt. Je schroomt niet om contacten te leggen met voor jou belangrijke mensen, maar men weet jou ook te vinden.
TOPDAG 15 januari 2023

Lente
Zodra de lente door de lucht sprankelt, begint het bij jou ook flink te kriebelen. Je blaast leven in je relatie omdat je de sleur wilt doorbreken. Rammen die single zijn ontmoeten de liefde van hun leven. Je wéét gewoon dat die ander De Ware is want het voelt zo goed en vertrouwt. Toch wil je je niet meteen binden want de vrijheid is je erg dierbaar.
TOPDAG 4 juni 2023

Zomer
Je voelt dat het aan de tijd is om je definitief te binden aan je geliefde, maar er zijn dingen die je moeilijk blijft vinden. In de zomer krijg je een doorbraak wat een relatiedilemma in één keer uit de weg ruimt. Iemand met gezag helpt je dingen helder te krijgen omtrent je gedrag. De grootste les is om jezelf minder belangrijk te vinden dan je geliefde.
TOPDAG 14 juli 2023

Herfst
In de herfst ben jij wat meer naar binnen gekeerd. Wat jou op een diep niveau beweegt deel je alleen met intimi en sommige dingen hou je helemaal voor jezelf. Erotiek is belangrijk om uitdrukking te geven aan hoe jij je voelt. Voorwaarde is wel dat je die ander vertrouwt en een diepe emotionele band met hem of haar voelt.
TOPDAG 24 oktober 2023

STIER

Winter
Alleen zijn vind je helemaal niet fijn en daarom omring jij je met vrienden. Via via leer je nieuwe mensen kennen waar je een band mee voelt. Hoe die zich zal ontwikkelen moet nog blijken, maar dat is nu niet van belang. Je bent zeer ondernemend en thuis zitten is absoluut geen optie voor je. Sporten doe je graag maar dan wel in teamverband.
TOPDAG 3 februari 2023

Lente
Diep van binnen weet je best wat jouw waarden en normen zijn als het om relaties gaat, maar je besteedt er in de lente zo min mogelijk aandacht aan. Je behoefte aan zinnelijk genot is allesoverheersend omdat het je (tijdelijk) uit de werkelijkheid tilt. De druk van buitenaf kan heel hoog oplopen, gun jezelf dan deze nodige ontspanning.
TOPDAG 6 april 2023

Zomer
In de zomer wil je graag een luxe vakantie en veel culinair genot. Je verkeert graag in een omgeving waar mooie kunst en/of natuur is. De zon geeft je fysieke maar ook psychische warmte. Je maakt kennis met iemand waarvan je meteen het gevoel hebt dat je die ander al lang kent. Het lijkt wel voorbestemd allemaal.
TOPDAG 27 augustus 2023

Herfst
Jij stort je helemaal op een nieuwe studie waar je hoge verwachtingen van hebt omdat het echt bij je past. Je zult merken dat je uit gaat blinken in iets, wat je een enorm goed gevoel geeft. De manier waarop jij de dingen aanpakt is vooral intuïtief. Probeer om niet té kritisch te zijn, maar iets gewoon eens aan te nemen van een ander.
TOPDAG 15 november 2023

Tweelingen

Winter
Jij hangt zo’n beetje tussen alles in. Net als je denkt dichtbij je doel te zijn, wordt het je ontnomen. Toch is er hoop, mits je de uitdaging aan durft te gaan die naar je lonkt. De angst dat je zult falen is groot, maar overkomelijk. Zet je verstand op nul en doe wat je gevoel je ingeeft. Wat heb je te verliezen?
TOPDAG 14 februari 2023

Lente
Het verlangen om je vleugels uit te slaan is erg groot. Je bent letterlijk grensverleggend bezig en kunt geen genoegen meer nemen met ‘vroeger’. Deze metamorfose geeft je een flinke dosis energie die ervoor zorgt dat je er supergoed uitziet. Door je levenservaring blijf je heel reëel en doe je geen domme dingen.
TOPDAG 20 april 2023

Zomer
Het verleden komt in de picture te staan. Je aanwezigheid thuis is noodzakelijk want je bent onmisbaar. Dit brengt jou in een lastige situatie, omdat je in je werk de kans krijgt jezelf te bewijzen. Een promotie of een verandering van baan ligt binnen handbereik maar dan moet je er wel energie in stoppen. Er zit niets anders op dan een strakke planning.
TOPDAG 3 september 2023

herfst
Je hebt het razend druk op je werk. De kans is groot dat je de leiding hebt over een project en dat gaat je goed af. Je weet echt waar je het over hebt, en wat de te volgen procedure is. Dit is een zeer belangrijke periode waar je kwa werk later volle vruchten van kunt plukken. Je wordt gedwongen na te denken over je verdere toekomst.
TOPDAG 30 oktober 2023

KREEFT

Winter
Jouw ritme verschuift waardoor je tot diep in de nacht wakker blijft. Je geniet van de stilte en je eigen gedachten. Je doet eigenlijk alleen wat moet, en schuift de rest voor je uit. Tijdens de nachtelijke uren heb je contact met een mysterieus persoon op internet. Er gaat een wereld voor je open waarvan je tot nu toe alleen maar durfde te dromen.
TOPDAG 13 februari 2023

Lente
Er lijkt niet veel uit je handen te komen, maar dat is wel zo. Je legt en onderhoudt contacten die je zeer goed van pas komen voor je werk. Jongere mensen brengen jou op nieuwe ideeën. Een aanvankelijk zakelijke ontmoeting mondt uit in meer. Althans, dat wil die ander, maar jij hebt zo je bedenkingen. Luister naar je gevoel.
TOPDAG 27 april 2023

Zomer
Deze zomer ben je op je hoede op je werk. Je geeft niet al je ideeën prijs omdat je een bepaalde gang van zaken niet vertrouwt. Omdat je te maken krijgt met nieuwe situaties, is je presentatie naar buiten erg belangrijk. Men onthoudt de eerste indruk van jou, en die kun je natuurlijk helemaal zelf regisseren. Zie het als een investering.
TOPDAG 11 juli 2023

Herfst
De houding die je aanneemt is luchtig en gemakkelijk. Waar je je normaal gesproken vreselijk over opwindt, negeer je nu met het grootste gemak. In dit seizoen zie je veel van je (oude) vrienden terug. De kans is groot dat jij je aansluit bij een vereniging of in een netwerk terechtkomt wat je niet kende. Het voegt zeker iets essentieels toe aan je leven.
TOPDAG 30 oktober 2023

LEEUW

Winter
Jij bent het boegbeeld voor een groep mensen waar je een band mee hebt. Dit geeft je een grote verantwoordelijkheid naar zowel die groep, als ook over de belangen die behartigd moeten worden. Dit is een geschikt seizoen om te laten zien wat je waard bent en daar hoef je niet eens je best voor te doen want men heeft jou in het vizier.
TOPDAG 13 januari 2023

Lente
Zodra de eerste warme zonnestralen doorbreken, wil jij naar buiten. Je bent het duffe binnenzitten meer dan zat en trommelt vrienden op om leuke dingen te gaan ondernemen. De drang om iets neer te zetten in je leven is groot. De belofte van een nieuwe factor doet je bloed kriebelend door je aderen stromen. Je herkent het direct als het zich aandient.
TOPDAG 16 april 2023

Zomer
Je verblijft lang en graag in het buitenland. Er bestaat een grote kans dat je voor je werk uitgezonden wordt als een soort verkenner om polshoogte te nemen. Maar ook een haast obsessieve liefde maakt dat je grenzen overschrijdt die je anders niet aan zou durven. Je wilt het maximale uit het leven halen en gáát ervoor.
TOPDAG 6 juli 2023

Herfst
In de herfst staar je naar de regendruppels die langs je raam naar beneden glijden en ondertussen draait je fantasie op volle toeren. Wat je in de werkelijkheid (helaas) niet kunt beleven, leef je in wel in andere sferen. Beelden hebben een indringende werking op je geest. De liefde laat je dingen doen die je alleen voor jezelf houdt.
TOPDAG 21 november 2023

MAAGD

Winter
Ondanks of juist dankzij dat iedereen in de koude wintermaanden liever binnenzit, bloeien sociale contacten als nooit tevoren. Het is voor jou een vorm van tijdverdrijf om de nieuwste roddels te horen via de telefoon of msn. De aandacht die je krijgt tijdens het flirten van het andere geslacht vind je hartstikke leuk; het is bijna verslavend.
TOPDAG 17 januari 2023

Lente
Jij hebt bij het langer worden van de dagen helemaal geen zin om te gaan slapen, maar wilt alles uit een dag halen wat er in zit. Slapen kan altijd nog, overdag bijvoorbeeld. Leg een dromendagboek aan, want zou wel eens voorspellende dromen kunnen krijgen. Je zit vol met energie en er staan je een aantal zéér spannende momenten te wachten.
TOPDAG 26 maart 2023

Zomer
Jij kent iemand die een goede kruiwagen blijkt te zijn voor jouw carrière. Het enige wat jij hoeft te doen is ‘ja’ zeggen tegen dat fantastische aanbod. Aarzel niet te lang, want anders gaat iemand anders er met de buit vandoor. In de zomer sta je graag in het middelpunt van de belangstelling op dat witte strand. Aandacht genoeg!
TOPDAG 29 juli 2023

Herfst
De herfst kent een onzekere periode waarin een aspect langere tijd onduidelijk blijft. Je valt dan graag terug op familie en de gewoontes die je van thuis uit kent. Men is zeer vriendelijk naar je, en een dierbare verwent je schaamteloos. Je leert om prioriteiten te stellen en onbelangrijke dingen resoluut overboord te zetten.
TOPDAG 30 oktober 2023

WEEGSCHAAL

Winter
Al moet je door omstandigheden meer thuis zijn dan anders, toch weet je momenten te maken waarop je leuke dingen kunt gaan doen. Vrienden nodigen je regelmatig uit voor bijvoorbeeld een etentje of een gezellige dagtrip. Besteed extra aandacht aan wat je eet en drinkt, want je houdt meer vocht vast dan anders. Een vriend betekent steeds meer voor je, maar hoe breng je die boodschap over?
TOPDAG 23 februari 2023

Lente
In dit seizoen ga jij meemaken waar de films over gaan; liefde op het eerste gezicht. Voor je het weet ben je helemaal hotel de botel en heb je het zwaar te pakken. Het kan niet anders dan dat dit zo heeft moeten zijn. Rationele bezwaren, die er heus zijn, wimpel je met het grootste gemak weg. Probeer toch om de achtergrond van die ander helder te krijgen.
TOPDAG 2 mei 2023

Zomer
Jouw omgeving verwacht iets van je, en jij speelt het spelletje mee. Wat je werkelijk wilt en denkt, houd je voor jezelf. Eerst moet het in jou nog even gisten voordat jij je zeker genoeg voelt om ermee naar buiten te komen. Iemand die heel speciaal voor jou is, laat je toe in je binnenwereld. Je vertrouwt die ander blindelings, want dat kan.
TOPDAG 27 augustus 2023

Herfst
In de herfst ben je veel bezig met je bezit. Materie geeft je een gevoel van veiligheid, omdat je dan concreet kunt zien waar je aan toe bent. Dat geluk niet in de vorm van dingen komt, wist je al. Nu is het zaak om te gaan onderscheiden wat je wel en niet nodig hebt. Je houding naar anderen is uiterst kritisch, maar men is dat ook naar jou.
TOPDAG 25 oktober 2023

SCHORPIOEN

Winter
Jij laat je meevoeren op de deinende golven van de liefde. Er hoeft maar iets te gebeuren en je bent (een beetje) verliefd. Het gaat jou vooral om de fun, niet om de diepgang. Een exotisch type is helemaal weg van je, en jij laat je dat welgevallen. Reken maar op een reeks aanbidders die elkaar verdringen om jouw aandacht.
TOPDAG 15 februari 2023

Lente
De lente is zwanger van fijne dingen voor jou. Zo krijg je onder andere een flinke financiële gift waar je wel raad mee weet. Je garderobe krijgt een update à la bling bling, wat in jouw geval zeer gewaagd is. Ook staat jou een promotie te wachten die je financieel meer zekerheid biedt, waardoor je misschien toch kunt verhuizen.
TOPDAG 18 april 2023

Zomer
In de zomer raak je in de ban van een andere cultuur. Waar deze fascinatie vandaan komt is je niet meteen duidelijk, maar hoe dieper je erin komt hoe vertrouwder het voelt. In de liefde word je geconfronteerd met iemand die je tegenpool is. Je bent blij verrast en tast langzaam je grenzen af. Je kunt haast niet anders dan jezelf open stellen.
TOPDAG 14 juli 2023

Herfst
Je bent haantje de voorste omdat je niets wilt missen. Er ontgaat je dan ook niets. In deze periode zijn er wisselingen in je vriendenkring; sommigen zullen gaan en nieuwe zullen komen. Verwar vriendschap niet met liefde. Je komt in een kwestie terecht waar je water bij de wijn moet doen om de vrede te bewaren.
TOPDAG 8 december 2023

BOOGSCHUTTER

Winter
Lang leve de lol! Ook al zijn de dagen kort en laat de zon zich weinig zien, jij straalt blijheid uit wat recht uit je hart komt. Je duikt wat vaker de kroeg in en als er geen feestje is, organiseer jij er gewoon een. Er is een magische aantrekkingskracht tussen jou en iemand waar je een grote diepgang bij voelt.
TOPDAG 18 februari 2023

Lente
In de lente voel je een drang om te vernieuwen. Een verhuizing of een herinrichting van je huiskamer is zeker niet uitgesloten. Je zit lekker in je vel en voelt je sterk genoeg om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Je merkt dat je zelfvertrouwen groeit als je veel positieve feedback krijgt op je werk. Je gaat een opleiding doen die je marktwaarde.versterkt.
TOPDAG 4 mei 2023

Zomer
In de zomer ben je veel onderweg en vertoef je graag in een landelijke omgeving. De rust en eenvoud brengen je geest in een ontspannen toestand waardoor je de meest geweldige ideeën invallen. Weeg goed af wat je wel en niet vertelt, want de kans op miscommunicatie is reëel aanwezig. Je denkt veel sneller dan je praat.
TOPDAG 27 juli 2023

Herfst
Terwijl de regen tegen de ramen klettert, lig jij het liefst in de veilige armen van een vertrouwde dierbare. Je bent bezig om te wennen aan de nieuwe start die je dit jaar hebt gemaakt, maar moet ook nog dingen uit het verleden verwerken. Je vindt een klankbord waar jij je aan kunt spiegelen De nadruk ligt nu op je innerlijk en niet op omstandigheden.
TOPDAG 31 oktober 2023

STEENBOK

Winter
Jij maakt overuren in de winter. Je voelt dat het nu jouw kans is om een stap op de ladder van je carrière te zetten, maar dan moet je wel laten zien waartoe je in staat bent. Je krijgt een grote en belangrijke opdracht waarbij jij je van creatieve kant kunt laten zien. Werk gaat voor het meisje, maar tegen het eind van de winter klopt de liefde (opnieuw) aan je deur.
TOPDAG 28 februari 2023

Lente
In de lente wordt je heen en weer getrokken tussen je thuissituatie en je carrière. Je probeert je aandacht zo goed mogelijk te verdelen, maar kampt toch met een schuldgevoel. Degene die op deze manier echt in de knel komt te zitten, ben jij zelf. Een prille relatie kent een aantal beperkingen, maar jij lijkt wel verslaafd aan de aandacht die je (spaarzaam) krijgt.
TOPDAG 6 april 2023

Zomer
In de zomer doe je je dagelijkse dingen op routine. In je fantasie spelen zich mooie films af over meeslepende liefdes die je in vervoering brengen. Be careful what you wish, you might get it. Je krijgt een zeer goede band met een trotse man waar je veel van kunt leren. In de liefde dreigt een sleur op te treden die je snel doorbreekt.
TOPDAG 2 juli 2023

Herfst
Je zoekt naar uitdagingen die een extra dimensie toevoegen aan je leven. Snelle auto’s, nieuwe technische snufjes maar ook de kriebels van een verliefdheid geven je nu net dat beetje extra wat je nodig hebt. Je ontmoet een excentriek persoon die je introduceert in een wereld die jij niet kent. Het is allemaal een béétje vreemd, maar o zo lekker!
TOPDAG 16 oktober 2023

WATERMAN

Winter
De liefde maakt je blind voor minder leuke karaktertrekjes van je geliefde. Liever proef je de zoete honing dan dat je de harde werkelijkheid in stapt. In deze periode kom je een aantal keer jezelf tegen en ontdek je kanten in jezelf die zelfs jou verrassen. Spiritualiteit kun je niet langer ontkennen, evenmin als zingeving.
TOPDAG 14 februari 2023

Lente
Wat begint als een flirt gaat al snel richting een affaire zoals in de film. Hartstocht, passie en adrenaline jagen je op en maken dat je ongebruikelijke dingen doet. Degene die jij zo bemint heeft een geheel andere achtergrond dan jij of het leeftijdsverschil is erg groot. Jou deert het niet. Alles wat moet, moet maar even wachten want je hoofd staat er niet naar.
TOPDAG 18 april 2023

Zomer
Je hebt financiële zaken verwaarloosd en moet nu echt orde op zaken gaan stellen, waarbij je blik gericht is op de toekomst. Doorgaan op de oude voet kan niet meer. Dit keerpunt moet je zelf in gang zetten, en houden. Je krijgt een aanbod wat zekerheid geeft maar daar moet je wel keihard voor werken. Je vakantie is kort, maar wel heerlijk.
TOPDAG 7 augustus 2023

Herfst
Werk en relatie zijn de twee thema’s die overheersen in de herfst. Dit houd je prima in evenwicht en het kan zelfs gebeuren dat je samen gaat werken met je partner. Er komt heel geleidelijk een nieuw aspect in je leven. Tegen de tijd dat je dit in de gaten krijgt, kun je het niet meer terug draaien. Op termijn merk je dat het je goed doet.
TOPDAG 8 november 2023

VISSEN

Winter
Deze winter breng je heel wat tijd door boven boeken van spirituele of filosofische aard. Je stelt jezelf levensvragen en start een zoektocht naar antwoorden. In vriendschappen vervul je voornamelijk een adviserende rol waarbij het voor jou de uitdaging zo objectief mogelijk te blijven. Je maakt kennis met een inspirerende organisatie.
TOPDAG 15 februari 2023

Lente
Zodra de eerste warme zonnestralen doorbreken, tintelt jouw bloed. Er komt een factor in je leven wat voor een grote verandering zorgt. Je kijk op je leven verandert mee, waardoor je er achter komt dat je een groot hoofdstuk moet afsluiten. Werk is belangrijk, er gaat dan ook veel energie in zitten. Je ziet al vrij snel resultaat van je inspanningen.
TOPDAG 4 mei 2023

Zomer
Na een drukke lente, staat er een rustige zomer op je te wachten. Je hebt niet zo’n behoefte aan veel mensen of indrukken. Plan een vakantie aan zee, want de ruisende golven spoelen antwoorden aan waar jij naar op zoek bent. Beelden zeggen je nu meer dan woorden; of je maakt zelf kunstwerken, of je gaat ze bekijken in het buitenland.
TOPDAG 2 juli 2023

Herfst
In de herfst ligt de nadruk op de intiemere relaties die jij onderhoudt. Er worden verschillen duidelijk tussen jou en die ander. Soms gaat dat gepaard met stevige conflicten die onoverbrugbaar lijken, maar als de rust wederkeert is er ruimte voor toenadering. Je leert een zeer krachtig stuk in jezelf kennen en bent niet meer zo meegaand als voorheen.
TOPDAG 1 december 2023