zodiac sign

Algemeen
Denk eens wat meer en langer na over de diepere betekenis van het leven, maak het niet zwaar maar kijk eens om je heen hoe mooi het allemaal kan zijn. Interessante periode voor je maar hou altijd voor ogen: de beste manier om het kwaad te bestrijden is een stap in de richting van het goede. Het maakt niet uit wat je van plan bent maar doe het zonder enige twijfel Als anderen afhankelijk van jou zijn dan kan je niet versloffen, wees scherp en doe je ding want dat is je op het lijf geschreven. Oeps, interessante dag voor jou, probeer je privéwerkzaamheden af te ronden want anders kan dit nog wel eens tot minder leuke verrassingen leiden..

Gezondheid
Let op je eten en drinken, want garbage in garbage out. Jij kent je lichaam en geest het beste en luister goed naar je innerlijk wat je nodig hebt. Misschien heb je momenteel minder dan anders zin om principieel te zijn en lap je daarom je goede voornemens aan je laars. Overdrijf je activiteiten niet, maar hou reserves voor minder goede tijden..

Liefde
Je nieuwe contact zorgt voor nieuwe impulsen. Je loopt al een tijd rond met iets dat zwaar op je schouders rust, laat het gaan en praat erover. Je wordt onrustiger omdat een bepaald verlangen ontstaat voor opwindende belevenissen. Doe rustig aan en probeer niet teveel tegelijk te veranderen..

Werk
De tijd is bijzonder gunstig om openhartige en verhelderende gesprekken te voeren. Je hebt vandaag een goede neus voor speciale geldzaken. Het is de moeite waard je te ontwikkelen, want de beste bron voor succes ben jezelf! Maak gebruik van je innerlijke kracht! Laat je niet door afgunst van anderen afbrengen van iets, wat je goed doordacht hebt en waar je achter staat. Je positieve optreden en je vermogen tot logisch denken zijn opmerkelijk..