Overige Horoscopen

Breed aanbod en voor iedereen wat wils

Horoscopen zijn er in allerlei vormen en maten. Speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt van de meest uiteenlopende producten die niet direct onder een bepaald kopje vallen.

Levenshoroscoop

De levenshoroscoop is een uitgebreide horoscoop op basis van jouw geboortedatum. Het geeft je een uitgebreide uitleg over liefde, relaties, geld, beroep, geluk en gezondheid. Er wordt berekend hoe de planeten in de huizen van jouw teken staan. De huizen staan voor levensgebieden. Op deze manier kan bekeken worden hoe een planeet zich binnen deze gebieden zal manifesteren.

Daarnaast ontvang je nog een persoonlijk advies en jouw geluksnummers!

Persoonlijke horoscoop

Een dag geen horoscoop, is een dag niet geleefd!

Door vergelijking van de stand van de planeten op dit moment en de stand van de planeten zoals die op jouw geboortedag was is het mogelijk een goed inzicht te krijgen in de diverse ontwikkelingen die de komende dagen op jouw pad komen.

Ascendant

Je ascendant is het dierenriemteken dat op het moment van je geboorte aan de oostelijke horizon stond, het zogenaamde “rijzende teken”. Je ascendant in combinatie met je algemene sterrenbeeld geeft een gedetailleerder inzicht in jouw persoonlijkheid.

Bioritme

Door je bioritme te kennen, weet je wanneer je rationeel, emotioneel of lichamelijk piekt of daalt. Zit je in een dip? Dan wil je zo snel mogelijk weten wanneer het over is. Heb je een belangrijke afspraak? Kies dan de meest gunstige dag die perfect overeenkomt met jouw persoonlijke bioritme. Iedereen heeft een bioritme wat van hoog naar laag en weer terug gaat.

Oosterse Wijsheden

De Oosterse wijsheid bevat een bron van kennis die al duizenden jaren oud is. De traditionele kennis over de mens, de natuur en alles wat er bestaat is al die duizenden jaren goed bewaard en voor het westen verborgen gebleven. Doordat het volk in het Oosten dicht bij de natuur leefde, hebben ze een hoge graad van kennis en bewustzijn bereikt over de mens, de natuurverschijnselen en over de relatie tussen beide.

Een aantal van de bekende wijzen zijn Confucius, Boeddha, Laozi en Lao Tse. Zij hebben uitspraken gedaan die je aan het denken zetten en stil laten staan bij de eenvoudige maar belangrijke dingen van het leven waar je in het haastige westen vaak aan voorbij gaat. Welke wijze les ligt er op jou te wachten?

Wijze Spreuken

“Wijze spreuken” zijn hot! En dat is niet zomaar…
Grote meesters als Ghandi, Confucius, Einstein en Nostradamus hebben een schat van wijsheid voor ons achtergelaten. Deze wijsheid vind je terug in onze wijze spreuken. Ze herinneren je aan waar het in het leven werkelijk om draait. Ze zijn leerzaam, origineel om te sturen en vooral leuk om te krijgen.

Matching Horoscopen

Een uitgebreide liefdes analyse met jouw idool? Dan kan hier met de Vip Match.

Van acteurs, actrices, muzikanten, zangers en zangeressen zoals Antonio Banderas, Cameron Diaz, Vin Diesel, Brad Pitt, en vele anderen. Maar wij kunnen het ook omdraaien. Bij welke VIP pas jij het best. Wij hebben een zeer uitgebreide database met alle gegevens van VIPS.