MyAstroLife voor U

Zoals gezegd is er aanbod voor zowel de particulier als voor het bedrijf

Content

MyAstroLife levert al ruim 20 jaar astrologie-content aan grote media-bedrijven zowel nationaal als internationaal. Bent u een (online) uitgever of beheert u een website waar meer dan 100.000 mensen per maand opkomen dan is het interessant om eens van gedachten te wisselen met een van de medewerkers van MyAstroLife. Astrologie bestaat al eeuwen en iedereen vindt het interessant om te kijken wat de sterren voor hem/haar in petto hebben. Zoals u misschien al heeft kunnen lezen staan astrologie producten nagenoeg standaard in de top 5 qua aantallen bezoekers/lezers, het zorgt voor terugkerende bezoekers waar u als uitgever naar op zoek bent.

Bent u op zoek naar een bepaald soort product en/of teksten die specicaal geschikt moet zijn voor een specifieke doelgroep dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. “Maatwerk is onze tweede naam”

Aanlevering

De content die MyAStroLife kan op verschillen manieren plaatsvinden zo bouwen wij (gedeeltelijke) websites maar kunnen ook de content via een eenvoudige XML-feed volledig automatisch bij u aanleveren. Heeft u de content liever in een ander formaat neemt u dan contact met ons op.