Westerse Horoscopen

Een horoscooptekening voor iedereen

In de westerse astrologie komt jouw horoscoop tot stand door de analyse van jouw horoscooptekening. De horoscoop geeft de standen van de planeten weer. Er wordt hierbij een vergelijking gemaakt van de stand van de planeten op dit moment en de stand van de planeten zoals die was op jouw geboortedag.

De symbolen worden vertaald naar een helder, en in woorden begrijpelijk antwoord. Dit antwoord vind je in jouw horoscoop.

De horoscopen op basis van jouw sterrenbeeld zijn gratis. Ze bevatten slechts een klein deel van jouw horoscoop, namelijk alleen het gedeelte waar de zon in staat.

Alle horoscopen op basis van de geboortedag geven een gedetailleerde uitkomst die alléén op jou van toepassing is. Een horoscoop is het astrologische antwoord op een vraag die jij stelt.

Daghoroscopen

Daghoroscopen of periodieke horoscopen zijn over het algemeen de trigger voor elk medium. Teksten zijn relatief kort, omvatten een aantal basis onderdelen van het leven en zijn elke dag anders. Teksten zijn in verschillende schrijfstijlen te verkrijgen en onderwerpen kunnen ook varieren.

Daghoroscoop gezondheid

Besteed iedere dag aandacht aan je gezondheid. Wat kun je hier vandaag voor doen? Door iedere dag een paar eenvoudige stappen te nemen kun je al zorgen voor een goede gezondheid. De gezondheidshoroscoop vertelt je iedere dag waar je op moet letten en wat je kunt doen voor een goede gezondheid. Hoe gezond leef jij?

 

Daghoroscoop Liefde

Liefde is uiteindelijk waar het in het leven allemaal om draait. Iedereen is op zoek naar dat stukje intimiteit, een hechte vriendschap en liefde voor elkaar. Liefde wordt ook wel de levensenergie genoemd.

Binnen de astrologie zijn Venus en Mars de twee liefdesplaneten die een magnetische aantrekkingskracht op elkaar hebben. Deze twee planeetkrachten zijn in ieder mens werkzaam en bij ieder op een eigen, unieke manier. Ze bepalen waar jouw talenten liggen en hoe je in relaties staat. De daghoroscoop liefde geeft jou daar inzicht in.
Wat brengt de liefde jou vandaag…

 

Daghoroscoop werk

Heb jij de baan van je leven al gevonden? Of is het misschien tijd om naar iets anders uit te kijken? En hoe maak je jouw werk nog uitdagender? Meld je nu aan voor iedere dag een concreet advies om het optimale uit je werk te halen!
De horoscoop wordt gebaseerd op de karaktereigenschappen die afgeleid worden van jouw sterrenbeeld.

Overige perodieke westerse horoscopen

Maandhoroscoop

Wil je weten wat de komende maand voor jou in petto heeft op het gebied van Body & Mind, Trends, Passie en Financiën?

De maandhoroscoop geeft de analyse en beschrijving van de ontwikkelingen die deze maand op deze gebieden plaatsvinden. Dit wordt berekend op basis van jouw geboortedatum dus elke maand is er iets nieuws waardoor dit tevens als een zeer interessante trigger gezien kan worden.

Jaarhoroscoop

“In het komende jaar komt de aandacht te liggen op saamhorigheid. De betrokkenheid van de mensen bij elkaar en de gezamenlijke zorg die iedereen voelt. Het is een jaar waarin gezag steeds minder belangrijk wordt, en de onderlinge band en idealen van mensen zal aansterken door bijvoorbeeld internetacties. De kracht en invloed van het “gewone volk” neemt toe.” Dit is slechts een korte intro van een jaarhoroscoop. U kunt zich voorstellen dat een jaarhoroscoop van ongeveer 4-5 alinea’s een graag gelezen item is.