Relatiehoroscopen

Wat zeggen de sterren over jouw relatie

“Onvoorwaardelijke liefde is de ander uitnodigen volledig zichzelf te zijn”

Hoe komt het dat je met de ene persoon direct goed op kunt schieten terwijl je een ander nooit iets te vertellen hebt? De relatiehoroscoop geeft je het antwoord hierop.

De stand van de planeten tijdens je geboorte hebben invloed op jouw persoonlijkheid en karakter en dit geldt uiteraard ook voor de mensen die jij tegenkomt.

De sterrenbeelden en geboortehoroscopen van mensen afzonderlijk zijn onderling van invloed op een relatie. Het gaat hierbij niet alleen om liefdesrelaties maar om iedereen met wie jij “in relatie staat”.

Net als bij een gewone horoscoop, wordt een relatiehoroscoop aan de hand van een relatietekening geanalyseerd. De relatietekening geeft een beeld van de planetenstanden op jullie geboortedata waarbij er wordt gekeken welke verbindingen er tussen de planeten bestaan. Dit geeft inzicht in je onderlinge relaties en waarom de relatie is zoals hij is. Daarnaast vind je er nuttige ideeën over hoe je de relatie kan verbeteren.
Raadplegen ervan is dus eigenlijk onmisbaar voor iedereen die een ander beter wil begrijpen en het optimale uit de mensen om zich heen wil halen!

Wij van MyAstroLife hebben meerder producten op dit gebied waarbij gedacht kan worden aan liefdetips, relatiehoroscoop op basis van sterrenbeelden maar ook op basis van geboortedatum en wij hebben zelfs een uitgebreid liefdesrapport. Neem contact op voor de mogelijkheden.