MyAstroLife

Wat betekent ons Logo ?

Ons logo is de zon en de maan.

Zon

 De zon is de basis van onze Westerse astrologie en bepaalt ondermeer ons sterrenbeeld bij de geboorte. Daarnaast is de zon het centrum van ons zonnestelsel en staat voor geconcentreerde kracht, de belofte van het begin en vooral voor levensenergie. De Westerse cultuur is een zonnecultuur, die staat voor ‘in het centrum staan’, voor individualisme.

Het symbool van de zon wordt afgebeeld als een cirkel met een stip. De cirkel symboliseert de vrouwelijke en vriendelijke vorm en de stip het samengaan van mannelijke en vrouwelijke kracht.

Maan

 De maan vormt de basis binnen de Oosterse astrologie en staat voor het vrouwelijke en de innerlijke de schoonheid. De Maan beïnvloedt de getijden op Aarde, de vrouwelijke cyclus en de psyche van de mens. De maan wordt ook wel de ster van de nacht genoemd en is een bron van spiritualiteit, intuïtie en stilte. De oosterse cultuur is een maancultuur, gericht op familie en het collectief.

Zon & maan

 Samengevat symboliseert ons logo; dag en nacht, mannelijk en vrouwelijk, Oost en West, het bewuste en het onbewuste, uiterlijk en innerlijk, Yin (maan) en Yang (zon) en vooral eenheid.