zodiac sign

Algemeen
Wat je nu in jezelf investeert zal je later dubbel en dwars terugkrijgen. Actief zijn dat kan jij wel maar neem ook je rustmomenten want die zijn zeker net zo belangrijk voor je. Tijd is een mooi gegeven, het gaat niet sneller als je je druk maakt dus waarom zou je. Wees niet altijd zo bescheiden, je bent goed bezig en daar mag je best trots op zijn..

Gezondheid
Eis niet te veel van je lichaam, je zult je krachten nog hard nodig hebben in de komende dagen. Misschien voel je je wat nerveus en bang. Wees optimistisch en probeer alles van de positieve kant te zien. Je voelt je zo goed als nooit tevoren..

Liefde
Een beetje meer gevoel geeft een beetje meer vrienden alhoewel je nog niet de waarde van deze vriendschappen goed in kan schatten. Poeh best vermoeiend het is nu tijd voor een kleine pauze. Er zijn mooie momenten op komst voor jou. Hou je hoofd koel deze periode..

Werk
Je aanleg voor het samenbrengen van zeer uiteenlopende meningen brengt je veel waardering. Je zou nu de praktische details van een project uit moeten werken, niet alvast aan een nieuw project beginnen. Het maakt niet uit met welke ideeën je geconfronteerd wordt, je wilt steeds precies weten, hoe deze plannen te realiseren zijn. Je kunt confrontaties beter niet uit de weg gaan, kom voor je mening uit, want die mag er zijn..