Daghoroscoop Boogschutter

Daghoroscoop voor : ’14/04/2024’

 

zodiac sign

Algemeen
Er komen de komende tijd genoeg kansen op je weg, zie jij ze en weet jij ze te verzilveren, ik denk het wel. Jij zit achter het stuur vandaag en hou dat ook zo. Laat alles vallen en ga werken aan je innerlijke balans, Yin en Yang behoren zoveel als mogelijk in balans te zijn. Even geen emotionele uitspatting meer, de tijd van opwinding, angsten en remmingen is nu even voorbij, eindelijk..

Gezondheid
Het vasthouden aan oude, emotioneel onduidelijke toestanden kan ervoor zorgen dat dit je een minder prettig gevoel geeft. Er staan je een paar goede dagen te wachten, je gezondheid wordt weer stabiel en je voelt je energiek. Je maakt je op zich niet al te druk en zeker niet over het leven. Doe eens een powernap van 15 minuten, heerlijk zal je het vinden..

Liefde
Je humor wordt enorm gewaardeerd door je vriendenkring en je hebt hierdoor wel wat streepjes voor. Iemand fascineert jou al een tijdje en die persoon zal op korte termijn nog een bepaalde rol in jouw leven gaan spelen. Dit is een dag voor jou alsof je deze zelf hebt geschreven, genieten. Het lijkt erop dat jij iemand het hoofd op hol hebt gebracht..

Werk
Waarschijnlijk heb je al snel meer geld ter beschikking dan je op het ogenblik nodig hebt. Reis vooral in de vooravond, dit kan leiden tot nieuwe betrekkingen en vriendschappen. Met de opgedane ideeën is er een goede kans om een nog betere en stabielere positie te verkrijgen. Blijf trouw aan je principes, als men je om de vinger probeert te winden..