Daghoroscoop Steenbok

Daghoroscoop voor : ’28/11/2023’

 

zodiac sign

Algemeen
Doe gewoon eens gek en impulsief, uiteraard binnen de grenzen van het toelaatbare. Draag zoveel argumenten aan als mogelijk en gebruik je van nature overredingskrachtwant gelijk zal je krijgen. Als het even kan, zoek dan de buitenlucht op, ga naar het bos, bergen of strand en geniet van de omgeving en jouw rol daarin. Laat anderen deelgenoot worden van jouw rijkdommen welke overigens beslist niet materieel hoeven te zijn, alleen dan zal je gelukkig blijven..

Gezondheid
Als je een relatie hebt dan moet je er misschien wat meer tijd in steken. Je maakt je op zich niet al te druk en zeker niet over het leven. Positiviteit is goed tegen slechte stemmingen, ziektes en het versnelt genezingsprocessen behoorlijk. Neem bij belangrijke beslissingen iemand in vertrouwen, van wie je aanneemt dat hij/zij meer ervaring heeft dan jij..

Liefde
De komende uren zullen wat van je vragen. Laat je niet door jaloerse personen onzeker maken, volg gewoon je plan en dan komt het prima in orde. Spreek je liefde uit laat iemand merken dat je hem/haar sympathiek vindt. Je leert iemand kennen, die iets voor je betekent en die de komende tijd een waardevol steun voor je zal zijn..

Werk
Overweeg eens in hoeverre het de betrokkenen echt duidelijk is, wat er allemaal gedaan moet worden. Aangezien je al vanaf de ochtenduren dankzij de gunstige stand van de planeten enthousiast bent, weet je zelfs sceptici voor je te winnen. Aan het eind van de dag kan de situatie een beetje kritiek worden: de planeten kunnen je nerveus en strijdlustig maken. Je lijkt nu de kracht te hebben om te bereiken wat je graag wilt..