Daghoroscoop Weegschaal

Daghoroscoop voor : ’05/03/2024’

 

zodiac sign

Algemeen
Jouw ideeën zijn mooi maar pols je wel eens of deze ook door jouw omgeving worden geaccepteerd want zoniet dan hoef je ze ook niet uit te voeren. Misschien moet je nog even wachten met het doorhakken van de knoop betreffende een bepaalde situatie. Yin en Yang time, zorg gewoon dat je deze periode in evenwicht blijft en keep the target sharp. Dit is een moment dat je je niet af moet laten leiden, vertrouw op je gevoel en niet op datgene war anderen zeggen..

Gezondheid
Je voelt je gezond, hebt plezier in de dingen die je doet en hebt veel zin om iets te ondernemen. Het beste medicijn tegen lusteloosheid is passen op je gezondheid en geduld met jezelf hebben. Beheers jezelf en wees gedisciplineerd, dan kun je initiatieven nemen, die je in andere tijden wat zwaarder zullen vallen. Je moet je losmaken van de dingen waar je tot nu toe veel belang aan hechtte..

Liefde
Ben je in voor een deja-vu, oude gevoelens zouden best weer eens wat nieuw leven ingeblazen kunnen worden. Het wordt een fijne dag voor je, maar je zult wel hier en daar een duidelijk beeld voor jezelf moeten creëren. Je bent vandaag met zo’n goed been uit bed gekropen, probeer dit gevoel eens over te brengen op je partner. Relaties en ja ook liefdesrelaties staan onder de juiste sterren..

Werk
Elk voordeel heeft zijn nadeel. Wees een beetje zuiniger op je geld! Ja iedereen heeft dat wel eens, een iets mindere periode, maak je niet druk doe gewoon wat rustig aan het dan komt het allemaal gewoon goed. Breng rustig je eigen ideeën en voorstellen tot verbetering op je werk naar voren, ook als je vindt, dat het maar om kleine dingen gaat. Het is belangrijk, dat je niet te veel hooi op je vork neemt, anders krijg je helemaal niets gedaan..