Daghoroscoop Maagd

Daghoroscoop voor : ’06/02/2023’

 

zodiac sign

Algemeen
Wat je nu in jezelf investeert zal je later dubbel en dwars terugkrijgen. Geef mensen in je omgeving de ruimte en je zult zien dat zij zich ontplooien. Misschien moet je nog even wachten met het doorhakken van de knoop betreffende een bepaalde situatie. Zo je bent even weggeweest maar nu ben je weer in balans..

Gezondheid
Door af en toe eens een uurtje te gaan zwemmen, hou je je conditie op peil en je krijgt je geest wat meer afleiding. Alles moet op een of andere manier zijn uitweg vinden, ook het innerlijk. Hou je goede voornemens voor jezelf, dan kunnen ze zich rustig ontwikkelen en een diepere werking hebben. Jij kunt de drijvende kracht zijn, die anderen naar een hoger niveau brengt..

Liefde
Ben je nog niet gebonden, ga dan als een speer je diepgewortelde verlangens najagen. Je zal moeten werken voor je relatie, vertrouwen krijg je maar moet je ook zien te behouden, let op je attitude. Eindelijk, het verlangen naar verandering dat je al een tijd hebt komt binnen handbereik. Gepassioneerd als jij bent is het een makkie om nieuwe contacten te leggen..

Werk
Jouw optimisme wekt positieve energie op, die een gunstige afloop bespoedigt en die je dus zeker moet behouden. Je positieve houding zal waardering bij je vrienden en eventueel collega’s en werkgever wekken. Ook al valt het je zwaar: je moet leren NEE te zeggen. Je concentratievermogen is buitengewoon groot, je beslissingen zijn goed en weloverwogen..