Daghoroscoop Ram

Daghoroscoop voor : ’04/06/2023’

 

zodiac sign

Algemeen
Laat alles vallen en ga werken aan je innerlijke balans, Yin en Yang behoren zoveel als mogelijk in balans te zijn. Vergeven is misschien het mooiste wat je kunt doen, ook jij kan iemand iets vergeven waar hij/zij enorm veel spijt van heeft maar dit nooit zo hardop heeft durven vertellen. Even tot 3 tellen kan soms wel eens de sleutel tot succes zijn, wees niet te assertief maar haal eens wat vaker adem. Doe eens iets anders dan normaal en probeer iets te creëren, alleen of samen met een dierbaar persoon..

Gezondheid
Neem tijd voor je innerlijke balans, dat is namelijk de basis van jouw geluk. Lichamelijke inspanning zorgt voor geestelijke ontspanning. Je nieuwe energie is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Eis niet te veel van je lichaam, je zult je krachten nog hard nodig hebben in de komende dagen..

Liefde
Het is tijd om dingen anders te gaan doen dan zoals jij ze eerst deed. Verliefdheid is wat anders dan liefde, probeer dit wel in je achterhoofd te houden maar geniet uiteraard van het moment. Een oude bekende confronteert jou met zijn/haar rechten, die had je niet aan zien komen. Je vrienden willen je graag helpen, laat dit gebeuren..

Werk
Als je met anderen praat, zul je zien dat je zeer goede adviezen krijgt. Staan de sterren van geluk vandaag jouw kant op, ik dacht het wel dus twijfel niet en doe wat dingen waar je al wat langer over twijfelt. Neem nu de juiste beslissing op het juiste moment, daar ben je altijd goed in geweest. Op sommige mensen zal je manier van handelen vreemd overkomen..