Daghoroscoop Ram

Daghoroscoop voor : ’26/03/2023’

 

zodiac sign

Algemeen
Organiseer iets leuks want omgang met mensen is belangrijk voor je en geeft je die energie die jij nodig hebt. Als je een beslissing moet nemen ga dan gewoon op je gevoel af en kies de weg van de minste weerstand. Leef op dit moment in het heden en ben nog niet teveel bezig met wat je allemaal zou kunnen bereiken in de toekomst, dit verwart je alleen maar. Wat je nu in jezelf investeert zal je later dubbel en dwars terugkrijgen..

Gezondheid
De grootste veranderingen vinden meestal opeens plaats, na een lange aanlooptijd. Je voelt je een beetje overspannen.
Praten en niet weer op die telefoon, een persoonlijk gesprek geef zoveel extra signalen af tussen mensen
Gewoon even een dagje yin en yang en je zult zien wat dit doet met je lichaam en geest. Als je je voornemens niet meteen kan waarmaken, moet je niet bij de pakken neerzitten, maar het gewoon opnieuw proberen..

Liefde
Laat je niet door deze periode uit het veld slaan, wees vindingrijk, creatief en vorm de negatieve dingen om naar iets positiefs en gebruik het in je voordeel. Beloftes zijn beloftes dus je kan ervan op aan dat deze nageleefd worden. Je vriendenkring steunen je door dik en dun dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Jaloersheid is niet nodig als je sommige zaken vanuit een ander perspectief bekijkt..

Werk
Denk erover na, hoe je je medestanders enthousiast voor je ideeën kunt maken. Je concentratievermogen is buitengewoon groot, je beslissingen zijn goed en weloverwogen. Probeer eens een rekenboekje te maken van je financiële situatie, wat komt erin en waar gaat het naar uit, best interessant. Iemand probeert financieel misbruik van je te maken..