Daghoroscoop Leeuw

Daghoroscoop voor : ’06/02/2023’

 

zodiac sign

Algemeen
Laat anderen deelgenoot worden van jouw rijkdommen welke overigens beslist niet materieel hoeven te zijn, alleen dan zal je gelukkig blijven. Elke beslissing is er een en probeer hier de huiselijke situatie zoveel als mogelijk in je achterhoofd te houden, dit kan namelijk nog wel eens van pas komen in jouw verdere leven. Doe eens iets anders dan normaal en probeer iets te creëren, alleen of samen met een dierbaar persoon. Een gezellig samenzijn met vrienden, waarbij jongeren een grote rol spelen hangt in de lucht, jij bent toch ook wel van de partij..

Gezondheid
Je perfectionisme zal op de lange duur slecht zijn voor je gezondheid. Als je je echt ontspannen wilt voelen, moet je misschien eens aan yoga of meditatie denken. Het beste idee, het diepste inzicht heeft geen zin, als je het niet in de praktijk brengt. Je zult vanaf nu geen last meer hebben van stemmingswisselingen..

Liefde
Platonische relaties waar je eigenlijk nooit zo boodschap aan had gehad blijken plots toch een belangrijke rol voor jou te kunnen spelen. Verliefdheid is wat anders dan liefde, probeer dit wel in je achterhoofd te houden maar geniet uiteraard van het moment. Nieuwe contacten liggen op de loer. Je hebt wel al even een wat mindere periode gekend..

Werk
Je bruist van de goede ideeën, maak ze waar, maar zonder daar al te grote risico\'s bij te nemen. Misschien gedraag je je, zonder het te weten, koud en afwijzend en kom je door je tijdelijke onverschilligheid vreemd over op je omgeving. Ook al valt het je in eerste instantie niet op, op de lange termijn zul je de vruchten plukken van je houding. Er bestaat de mogelijkheid, dat je goedgelovigheid misbruikt wordt..