Daghoroscoop Vissen

Daghoroscoop voor : ’04/06/2023’

 

zodiac sign

Algemeen
Yin en Yang time, zorg gewoon dat je deze periode in evenwicht blijft en keep the target sharp. Je weet hoe het spreekwoord gaat: Men struikelt sneller over stenen die men niet kent, hou dit in gedachten. Het lijkt of er niets meer fout kan gaan voor je, maar hou in je achterhoofd dat dit slechts een periode is dus pak je kansen. Best leuk toch, zo’n roze bril, je ziet de dingen op een iets andere wijze dan de andere mensen, geniet ervan..

Gezondheid
Ga eens naar het bos of strand en maak een lange wandeling met je vriend(in). Je beschikt over veel kracht, bent vol energie en hebt zin om bezig te zijn. Hang on en geef niet te snel op, komt toch allemaal goed en dat weet je. Vat de kleine dingen niet te zwaar op, relativeer en haal eens je schouders op..

Liefde
Wees kritisch met jouw vriendschap, het is een mooi iets maar wees er zuinig op. Op het gebied van liefde en gevoelens lig je onder een vergrootglas, alles lijkt uitvergroot te worden. Zorg voor evenwicht en kijk eens goed in de spiegel. Niet vreemd dat je vandaag zo uitbundig en enigszins overmoedig bent..

Werk
Zo nodig zul je je overtuigingen en ideeën, die jij belangrijk vindt, moeten verdedigen. Je zelfvertrouwen is een grote hulp voor mensen, die zich niet zo goed voelen. Denk goed na, voordat je je op iets vastlegt wat misschien toch niet zo goed is als het er uit ziet. Het maakt niet uit met welke ideeën je geconfronteerd wordt, je wilt steeds precies weten, hoe deze plannen te realiseren zijn..