Daghoroscoop Vissen

Daghoroscoop voor : ’05/03/2024’

 

zodiac sign

Algemeen
Er komen de komende tijd genoeg kansen op je weg, zie jij ze en weet jij ze te verzilveren, ik denk het wel. Het kan dat je de komende dagen een minder leuke beslissing moet nemen omdat zaken niet zo lopen als dat jij gewenst had. Laat je niet van de wijs brengen door onverwachte veranderingen, je koers was goed, dus hou die aan. Probeer vandaag eens een beetje luchtig naar de zaken te kijken en behoudt het evenwicht..

Gezondheid
Je zult vanaf nu geen last meer hebben van stemmingswisselingen. Emotioneel krijg je wat te verwerken en dat heeft zijn invloed op je lichamelijke weerstand. Probeer sterk gezoete dranken en zeker alcohol vandaag even te vermijden. De stress van de laatste tijd heeft je weerstand wat aangetast..

Liefde
Je loopt al een tijd rond met iets dat zwaar op je schouders rust, laat het gaan en praat erover. Er komen mooie kansen voor je voorbij, sla je slag op het juiste moment. Al heb je verwijten genoeg, geef je partner af en toe het voordeel van de twijfel en wees niet te streng. Hou je teveel de controle in de relatie dan kan dit wel eens tot een terugslag leiden die alles wat je eerder op hebt gebouwd flink kan beschadigen..

Werk
Misschien gedraag je je, zonder het te weten, koud en afwijzend en kom je door je tijdelijke onverschilligheid vreemd over op je omgeving. Sta erop, dat er duidelijke afspraken gemaakt worden om problemen te voorkomen. Je zult vandaag hulp en aandacht uit een onverwachte hoek krijgen. Hou je financiën in de gaten ondanks dat je hier vaak een aparte aanpak voor kiest..