Handlijn uitgelegd

Wat zeggen de lijnen op jouw handen

Hieronder een voorbeeld van de content die wij kunnen leveren voor de handlijn. We maken onderscheid tussen de vorm, de hoofdlijn, hartlijn en de levenslijn.

De Vorm

Kijk eens goed naar de vorm van jouw hand. De vorm van je hand kan je veel over je karakter vertellen.

Vierkante handen

Vooral organisatoren en plannenmakers hebben vierkante handen. Ben jij er zo een? Dan hou je van orde, regelmaat en een stabiel leven. Aarde is het trefwoord waarmee jouw karakter kan worden opgesierd. Altijd overheerst het gezonde verstand. Ook liefde en relaties benader je heel praktisch. Uiterlijk is niet zo belangrijk, maar wel overwegingen als: Verdient hij/zij goed? of is hij of zij goed in het huishouden?
Jij begint pas een relatie als je er bijna zeker van bent dat het een duurzame wordt. Op het moment dat je deze beslissing hebt genomen sta je er wel voor de volle 100% achter. In je relatie ben je nogal ouderwets ingesteld en daardoor verval je vaak in je oude ritme. Dat betekent wel dat je trouw bent in je relatie en veel geduld toont als je partner problemen heeft. In moeilijke situaties ben je de rust zelve.

Sterke brede handen

Heb jij sterke en brede handen met enigszins afgeknopte, brede vingertoppen? Dan is een woord op jou van toepassing: ACTIE! Jij bent op en top een energiek, zelfverzekerd en vasthoudend type. Is er ergens voordeel te halen, dan ben je er heel snel bij. Je laat je de kaas niet van het brood eten. Je bent in voor een avontuurtje, voor iets nieuws in je relatie. Alles, als het maar opwindend is! Je bent een charmeur maar ook een impulsief persoontje. Je kunt heel lief zijn. Maar wat je vandaag zegt ben je morgen misschien vergeten. Je vindt het leuk mensen uit te dagen en een beetje te flirten. Zelfs al heb je al een relatie. Je hebt een sterke interesse in seks en dat gevoel krijgt vaak de overhand boven het nakomen van afspraken of zelfs het nastreven van een glanzende carriere

Lange smalle vingers

Jouw handen hebben een gladde huid en je vingers worden naar de nagels toe steeds smaller? Dan ben jij in de eerste plaats een zeer romantisch type. Je houdt van een opwindend avondje waarin dingen spontaan gebeuren zonder dat er teveel over wordt nagedacht. Waar jij een absolute hekel aan hebt is routine. Als dingen gaan lopen zoals jij van tevoren al ziet aankomen ben je snel geneigd om impulsief te reageren en de boel in het honderd te sturen. Je voelt je prettiger bij een lichte vorm van chaos in je leven en in je relaties. In de omgang met anderen laat je je heel sterk leiden door een eerste indruk. Bevalt hij of zij bij de eerste ontmoeting? Dan kan deze persoon heel lang op jouw krediet rekenen. Op seksueel gebied ben jij een spannende partner. Je bent namelijk nogal creatief en altijd in de stemming voor pikante variaties. Een nadeel van je karakterstructuur is wel dat je nogal wisselende stemmingen hebt. Het ene moment verkeer je op je toppen van verrukking en kan er bijna niets meer stuk, het volgende moment zit je in een diep dal, vol wanhoop. Je bent in de omgang nogal onstandvastig en onevenwichtig.

Lange Sierlijke vingers

Heb je lange en vooral sierlijke vingers, zijn je vingertoppen spits dan heb je een vrij zeldzame hand. Wees er maar zuinig op! Je bent een gevoelig, emotioneel en romantisch type. Vooral gevoelig voor indrukken van buitenaf. Je laat je vaak leiden door je diepste gevoelens. Dat betekent ook dat je nog wel eens vergeet een beroep op je gezond verstand te doen. Idealistisch en naief ingesteld, verlies je de werkelijkheid uit het oog. Omdat je vaak zelf losjes in je schoenen staat heb je behoefte aan een zeer standvastige partner die precies weet wat hij of zij wil. Slordig, zo wordt je door vrienden vaak omschreven. Je bent een type die bijna altijd alles kwijt is en alles overal laat slingeren. Ook in je relatie vergeet je vaak afspraken, kom je te laat, vergeet je zijn of haar verjaardag maar omdat je zo romantisch type bent weet je het je altijd wel weer op een zeer emotionele manier goed te maken.

De hoofdlijn

De hoofdlijn onthult je innerlijk en je persoonlijkheid.

Hoofdlijn – Kaarsrecht

Jouw hoofdlijn loopt kaarsrecht over je hand, ongeveer drie centimeter onder je vingers? Dan mag jij tijdens je leven rekenen op een belangrijke baan, veel voorspoed en een lang leven. Het kan dus niet op. Jij bent een persoontje dat bruist van de energie en levenskracht. Met nog geen 10 man ben jij van je stuk te brengen. Je straalt een en al kracht uit. Je hebt een sterk karakter en je bent heel besluitvaardig. In tegenstelling tot anderen hoef jij geen minuut na te denken over de beslissing die jij moet nemen. Daarom kun jij ook rekenen op veel bewonderaars in je directe omgeving. Zij zouden graag in jouw schoenen staan. Maar pas wel op want deze bewondering kan snel omslaan in jaloezie. Verkijk je er dus niet op als iemand zegt dat hij jou zo geweldig vindt. Je hebt ook wel wat negatieve trekjes in je karakter. Jouw kracht kan ook wel eens omslaan in arrogant gedrag. Je vindt op zulke momenten dat je de wijsheid in pacht hebt, dat je gelijk hebt en dat de ander zich daar maar in moet schikken. Vooral als het gaat om zaken die je heel dierbaar zijn, kun je je met hand en tand verzetten tegen alles en iedereen. Dankzij je tomeloze energie wil je in je leven grootse dingen bereiken, en daar zal alles voor moeten wijken.

Droom je over een arm of over armen, dan kan dit wijzen op jouw onvermogen voor jezelf te zorgen of jouw gevoel dat je tekort schiet in het helpen van anderen. Dit geldt met name wanneer jouw armen in jouw droom gewond en onbruikbaar zijn. Jouw rechterarm duidt op jouw extraverte karakter en jouw linkerarm symboliseert jouw zorgende en helpende karakter.

Hoofdlijn-Aflopend

Jouw hoofdlijn loopt een klein stukje recht en daalt daarna heel snel? Aha, dan ben je in de eerste plaats een warme persoonlijkheid. Je bent ook heel spontaan. In welk gezelschap dan ook, je bent vaak de initiatiefnemer voor een gesprek. Of je nu zit naast iemand die je nog nooit eerder gezien hebt, of iemand die je op het eerst gezicht niet mag, het maakt niet uit; jij praat wel! Dat noemen ze goed van de tongriem gesneden zijn. Je bent populair, dat is wel duidelijk. Jouw omgeving vindt het prettig als jij er bent en ben je er niet dan is het altijd net even minder gezellig. Je wordt ook door veel van je vrienden en kennissen omschreven als een playboy of playgirl. Dat is ook niet zo moeilijk want je bent overal waar de actie is en je ziet er altijd tot in de puntjes verzorgd uit. Ook ben je een persoon die initiatieven neemt en anderen aanspoort. Moet er een beslissing worden genomen dan sta jij vooraan. Dat leidt er nog wel eens toe dat jij ook voor anderen beslissingen neemt en dat wordt niet altijd even prettig ervaren. Omdat je nogal graag in het middelpunt van de belangstelling staat ben je ook in sommige gevallen snel aangebrand en heet aangebakerd. Doet je partner bijvoorbeeld iets wat jou niet aanstaat, dan zijn de druiven zuur. Je laat onmiddellijk merken dat je kwaad bent. En als we het er toch over hebben, over jouw mindere eigenschappen, dan heb ik er hier nog eentje: zo koppig als een ezel! Als jij het idee hebt dat je gelijk hebt dan moet de ander wel van zeer goede huize komen om jou te kunnen overtuigen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met je temperament. Een voordeel is weer dat je nooit lang kwaad kunt zijn. Nu ruzie? Over 5 minuten weer vergeten! Oprecht maar ook een beetje verlegen, zie daar; de twee trefwoorden die op jou van toepassing zijn.

Hoofdlijn-Omhoog

Jouw hoofdlijn loopt vanaf het begin omhoog. Weet je dat veel creatieve mensen ook zo’n levenslijn hebben? Daar hoor jij dus ook bij. Creatief en artistiek. Op je goede momenten ben je de rust zelve. Je benadert alles en iedereen rustig zonder al te snel conclusies willen te trekken. Je bent een persoontje dat niet houdt van opscheppen. Opscheppers krijgen van jou geen aandacht, nee die aandacht geef je liever aan mensen die het volgens jou verdienen. Je hebt een lichte neiging om die persoon ook maar meteen te bemoederen. Je hebt immers het beste met hem of haar voor. Helemaal verzot ben je op kinderen en op dieren. Ieder kind krijgt bij jou meteen alle aandacht, en ook huisdieren zijn bij jou aan het goede adres. Op je slechte momenten ben je wel wat somber gestemd en in jezelf gekeerd. Je trekt je veel dingen persoonlijk aan. Mensen die het moeilijk hebben, de honger in de derde wereld, je vriendin die net gescheiden is. Dat leidt er nog wel eens toe dat je pessimistisch gestemd bent. Gaat het allemaal nog wel goed met jou, je familie en je omgeving? Dat zijn van die gedachten die door je hoofd spelen. Je kunt dan heel zielig in een hoekje gaan zitten en wilt met niemand iets te maken hebben. Eigenlijk doe je dan alsof, want je wilt juist wel die arm om je heen of die hand om je schouder, maar je durft er niet om te vragen. En dan te bedenken dat jij altijd de eerste bent die dat bij anderen doet!

Hoofdlijn-Onregelmatig

Jouw hoofdlijn verloopt met horten en stoten en er zitten kettingen in? Dan ben je een intelligent persoon met een enorm goed geheugen. Niets ontgaat jou. Ook al is het maanden geleden gebeurd, jij weet nog precies wat er gebeurde. Daardoor behoor je in gezelschap tot de winners. Jij beheerst ieder gesprek en je bent ook van alle markten thuis. Geen onderwerp of jij hebt er wel een mening over waar geen speld tussen is te krijgen, die mening heb je gekregen omdat je je voor alles interesseert. Je staat bij je vrienden en kennissen bekend om je veelzijdigheid. Daarmee zet je regelmatig iedereen op het verkeerde been. Geen boek of krant in jou buurt blijft ongelezen. Je nieuwsgierigheid wil ook nog wel eens doorslaan naar het andere uiterste, dit zijn de spaarzame momenten dat je op je vingers getikt wordt. Je hebt nog wel eens de neiging je neus te diep in andermans zaken te steken, en soms loopt het zelfs uit op ruzie, maar jij bent sterk genoeg om ook deze slag winnend af te sluiten. Ben je een vrouw dan ben je in gezelschap vaak het stralende middelpunt. Je zorgt voor veel opwindende gesprekken waarin vooral je levenslust en je optimisme aanstekelijk werken en ook ben je heel sociaal. Zelfs mensen die jou in het verleden voor de gek hebben gehouden kunnen nog daarna makkelijk je vrienden worden. Haatdragendheid is jou vreemd. Als men probeert om jou ergens van te beschuldigen, dan haal jij je schouders op. Je vrienden hebben met die beschuldigingen vaak meer moeite dan jij.

Hartlijn

De bovenste dwarsdoorlopende lijn op je hand is de hartlijn. Deze lijn is voor je gevoelsleven heel erg interessant. Deze lijn geeft namelijk de intensiteit en kwaliteit aan van jouw emoties. De lijn vertelt of je gevoelig bent of misschien juist keihard. Aan de hartlijn kun je zien of jij in staat bent om lief te hebben en genegenheid te tonen. Je seksuele verlangen wordt door een zeer groot deel bepaald door je hartlijn.

Hartlijn-Vloeiend

Jouw hartlijn heeft een vloeiend verloop. De kleur is goed te zien en in de lijn zitten weinig onderbrekingen. De lijn begint onder de pink, loopt langzaam omhoog naar een punt tussen middelvinger en wijsvinger. Een vloeiende lijn geeft aan dat jij een evenwicht hebt bereikt tussen verstand en gevoel. Aan het einde van de hartlijn zitten twee of drie vertakkingen en deze geven aan dat bij jou gevoelsleven gezond verstand, lichamelijke hartstocht en romantische gevoelens even sterk zijn. In je relatie kom je bijna nooit voor verrassingen te staan want jij hebt iedere situatie in de hand. Je bent niet bang voor moeilijkheden. Je staat voor je mening, en ieder verschil van mening met je partner wordt meteen uitgepraat. En als je eerlijk bent vind je van jezelf dat je in tijden van crisis in je relatie op je best bent. Dat wil niet zeggen dat je de ruzie zoekt maar je gaat het ook niet uit de weg.

Hartlijn-Recht

Een rechte hartlijn geeft aan dat jij een minnaar of minnares bent die altijd het koppie erbij houdt. Natuurlijk spelen bij jou fantasie en romantische gevoelens een rol. Je bent gevoelig voor een intiem dineetje met vioolmuziek, champagne en kaarslicht. Dat dineetje is voor jou voorspel voor een hartstochtelijk liefdesspel, het liefst in een vertrouwde en sfeervol aangeklede slaapkamer. Op de achtergrond speelt muziek die jullie beiden in de juiste stemming brengt. Op zulke momenten besteed je alle tijd aan je partner, je toont je ware gevoelens, maar behoudt wel je zelfbeheersing. Het is voor je partner een enorme ervaring om met jou de liefde te delen. Hij of zij leert je dan kennen zoals je in je diepste gevoelens werkelijk bent; begrijpend en gevoelig.

Hartlijn-Omhoog

Heb jij een hartlijn die vanaf de start sterk omhoog buigt, dan laat jij je in je seksleven vooral leiden door je instinct. Je denkt niet te veel na over wat je wilt doen en je reageert onmiddellijk fysiek. Jouw vele relaties bruisen van de hartstocht. Je onconventionele kijk op seks en het aangaan van relaties, leidt ertoe dat je een nogal losbandig seksueel leven hebt. Je bent gek op een heerlijke ongedwongen vorm van seks. Wel wil je altijd de baas zijn in je relatie. Op seksueel gebied ben je dominant; jij bepaalt de gang van zaken. Je bent vooral bang dat, als jij je partner niet de baas bent, hij of zij jou de baas is! En dat is iets wat je absoluut niet wilt. Zelfs een licht sado-masochistisch trekje is je niet vreemd. Je behoefte aan seksuele bevrediging is zo groot dat je een neiging naar agressie vertoont, ten opzichte van je partner. Die agressie kan zelfs ontaarden in gewelddadigheid! Op het moment dat jij je zelfbeheersing verliest kan je partner beter even uit je buurt blijven. Je vormt dan een gevaar; niet alleen voor je partner maar ook voor jezelf. Je bent op zulke momenten onvoorspelbaar. Wisselende stemmingen zijn op jou wel van toepassing. Het ene moment ben je nog teder en lief, het volgende moment gedraag je je kwaadaardig en agressief. Maar wees gerust, op je goede momenten, en dat zijn er vele, zit een hartstochtelijk avontuurtje op ieder moment van de dag er wel in. Op het werk, in de file, in de lift, alles kan bij een veelzijdig iemand als jij.

Hartlijn-Middelvinger

Eindigt je hartlijn onder je middelvinger, dan overheerst bij jou het verstand boven het gevoel. Je bent het bijna altijd met je partner eens omdat je verstandig reageert op de wensen en verlangens van hem of haar. Toch kun je best een heel andere kijk op de wereld hebben dan je partner, maar zijn jullie het niet eens dan zoek jij als eerste een compromis. Hoewel jullie het prettig vinden om samen te zijn, geven jullie elkaar ook heel veel ruimte om ieder een persoonlijk leven te leiden. Seksueel ben je erg fysiek ingesteld. Ook op dit gebied schakel je je gevoelens uit. Dat wil absoluut niet zeggen dat je geen initiatiefnemer op seksueel gebied bent, integendeel! Je vindt het heerlijk om te kijken wat je partner fijn vindt en natuurlijk ga je er van uit dat je dat zelf ook prettig moet vinden. Je bent een enorme steun en toeverlaat voor je partner. Je bent immers een goed luisteraar, je staat altijd met goede raad klaar. Je partner weet dat er op jou altijd een beroep kan worden gedaan. Nooit tevergeefs, hoewel dat natuurlijk lang niet altijd meevalt, want men komt altijd bij jou in sombere tijden.

Hartlijn-Middelvinger-Wijsvinger

Eindigt jouw hartlijn tussen middelvinger en wijsvinger dan ben je in je gevoelsleven iemand die warm, sympathiek en edelmoedig is. Zoveel goede eigenschappen in een persoon: je bent een zeldzaamheid! Je bent ten opzichte van bepaalde personen heel vrijgevig, maar zeker niet voor iedereen. Er zijn mensen tegenover wie je je behoudend opstelt. Je behoefte aan een warme relatie is goed uitgebalanceerd. Dat betekent dat je interesse in seks aanwezig is, maar dat er zeker geen sprake is van een allesverterende hartstocht. Je bent eerder bereid te geven dan te nemen en dat maakt je tot een gewilde partner. Uiterlijk moet je mogelijke partner eerst door een masker heen dringen. Is dat eenmaal gebeurd, en heeft die persoon je vertrouwen gewonnen, dan laat je jezelf ook gaan en toon je je gevoelens. Je relatie is er een waarin je je goudeerlijk opstelt. Je beste eigenschappen zijn je eerlijkheid en je geloofwaardigheid. Je wilt dat ook van je partner. Van hem of haar verwacht je dat jouw zwakheden worden geaccepteerd. Is dat zo, dan doe jij hetzelfde. Vertrouwen, daar draait alles bij jou om. Is die basis van vertrouwen er op een bepaald moment niet meer, dan is het voor jou bijna niet meer mogelijk om je partner nog recht in de ogen te kijken. Maar wees gerust, er moet eerst heel wat gebeuren voordat jij een relatie beeindigt.

Hartlijn-Wijsvinger

Loopt je hartlijn helemaal door tot onder je wijsvinger, dan is jouw liefdesleven gebaseerd op gevoel. Je bent het romantische type minnaar. Jouw liefdesleven draait om bloemen en tedere woordjes. Word jij verliefd, dan doe je dat puur op instinct. Je verliefdheden zijn heel intensief en jou relaties bruisen van de emoties. Als jij op de toppen van je romantische gevoelens bent, uit zich dat bij jou eerder in gevoelens dan in geslachtsverkeer. Seks beleef je heel intens, je neemt veel initiatief en je bent voor veel variaties in. Men hoeft jou weinig te vertellen over diepgang in je relatie, want op dat gebied ben je een expert. Je uit je gevoelens niet alleen op seksueel gebied, de behoefte aan diepgaand contact met anderen zit diep bij jou. Goed eten, zachte kussens en een uitgebreid liefdesleven passen volledig in dit beeld. Jij laat je leven niet in de eerste plaats beheersen door lustgevoelens. Liever wil je een rustige zondag doorbrengen met een lekker relaxed ontbijt, het lezen van een boek of een lange bos- of strandwandeling.

Hartlijn-Dalend

Een signaal dat men geestelijk is gekwetst, zonder dit te willen toegeven. Vloeit het bloed uit het eigen lichaam, dan wordt men door iemand Jouw hartlijn loopt aan het eind niet naar boven toe, maar daalt richting de hoofd en levenslijn? Dan is jouw relatie er een waarin spanningen veelvuldig voorkomen. Spanningen en conflicten omdat je sterk emotioneel meeleeft met anderen. Je gevoelens richten zich op meer dan een persoon. Je kunt dan ook met meer dan een persoon tegelijk een intieme relatie onderhouden. In jouw relaties met anderen komen vitale kracht, plezier, maar ook agressie samen. Die vitale kracht kan zich positief uiten. Je bent dan een levendig persoon en prettig gezelschap. Maar soms laat je iets zien van een duister en gewelddadig innerlijk. Dat is de negatieve kant van jouw hartlijn. In ieder geval ben je iemand die nogal bezig is met zijn of haar seksualiteit. Er gaat geen dag voorbij dat je er niet aan denkt. Het najagen van seksueel genot neemt een belangrijk deel van je leven in beslag. Voor jou is seks ook niet in de eerste plaats bedoeld om kinderen te verwekken, maar puur om er plezier aan te beleven, met andere woorden: je kunt intens van seks genieten. Heb je dus geen partner, of is je partner niet zo bezeten van seks, dan moet je je overvloedige seksuele energie kwijt zien te raken door een ander vorm van lichamelijke inspanning, joggen bijvoorbeeld, of squashen.

Hartlijn-Ketting

Ziet je hartlijn eruit als een ketting, dan ben jij een heel gevoelig type. Heel snel ben je op je teentjes getrapt, heel snel voel jij je in een relatie gekwetst. Aan de ene kant verlang je naar een intiem contact met je partner, maar aan de andere kant ben je toch ook wel weer bang om je te veel te binden. Met zo’n hartlijn als jij hebt, had je waarschijnlijk al heel vroeg je eerste seksuele ervaring. Die is bepalend geweest voor je verdere gevoelsleven. Was je eerste seksuele ervaring positief, dan kun je intens genieten van de omgang met je partner, zonder dat dit ook meteen betekent dat jullie seks hebben. Heb je niet zulke prettige herinneringen aan je eerst erotische ontdekkingen dan is er bij jou sprake van weinig seksuele drift. Het ontbreekt je aan de innerlijke warmte om een heftig relatie te kunnen hebben. Je raakt snel vermoeid en je zult ook niet snel warm lopen voor een intensieve liefdessessie. Je hebt in je relatie meer behoefte aan ontvangen dan aan geven. Je isoleert je daarmee nogal snel van je partner op seksueel gebied. Hij of zij kan je beschouwen als koppig, stug en berekenend.

Levenslijn

De levenslijn, die je alles vertelt over je gezondheid en wat je in de toekomst mag verwachten.

Levenslijn-Dun

Sommige mensen hebben een lange dunne levenslijn. Is dat bij jou ook zo, dan is dit ook jouw toekomstbeeld. Je zult in de komende jaren de nodige aandacht gaan besteden aan je gezondheid. Je hebt het gevoel dat je dat ook nodig hebt. Je gezondheid laat naar jouw gevoel wat te wensen over. Je bent vooral vatbaar voor alle epidemieën die er maar op ons land afkomen. Jij bent meestal het eerste slachtoffer van een griep of hooikoortsaanval. Waar je volgens je levenslijn ook last van hebt, is je gevoeligheid voor depressieve buien. Je zit vaak in de put, zonder dat je er zelf een oorzaak voor kunt vinden. Voor je omgeving zul je vaak een wat humeurig type zijn. Maar wees gerust: je kunt zelf nog veel aan je toekomst doen, door nu al een aantal maatregelen te nemen die je gezondheid ten goede zullen komen.

Levenslijn-Kort

Jouw levenslijn is kort? Dan mag jij het volgende verwachten in de toekomst: Je hebt een nogal materialistische instelling. Dat betekent dat je de komende jaren steeds op zoek zult zijn naar liefde, genot en plezier. Je hebt wel een neiging om met je krachten te smijten, zowel lichamelijk als geestelijk. Soms zul je zulke hoge eisen stellen aan je lichaam dat je het gevaar loopt jezelf grondig te verwaarlozen. Pas daar nou voor op! Gelukkig ben je ook praktisch en creatief ingesteld. En dat betekent dat jij op je weg naar je toekomst iedere emotie snel kunt verwerken. Je hebt niet lang nodig om met een reactie te komen. Dat maakt het je een stuk gemakkelijker, want je kropt maar weinig frustraties op. Je hebt een sterk gestel en daar zul je de komende tijd nog vaak profijt van hebben. Je weerstandsvermogen is dus prima en je zult tot op vrij hoge leeftijd beschikken over een goede vitaliteit. Je zult bijna altijd in beweging zijn en dat dan voornamelijk buitenshuis. Een bezige bij dus, tot op hoge leeftijd.

Levenslijn-Streepjes

Jouw levenslijn bestaat uit fijne streepjes? Dan volgt hier jouw gezondheidssituatie en een toekomstprognose. Je zult helaas niet echt op een rustige manier oud en grijs worden. Je zult over het algemeen een nogal prikkelbaar type blijven, snel wat minder goed gehumeurd. Je kunt er zelf nog wel het een en ander aan veranderen in de toekomst, want anders loop je het gevaar door steeds meer mensen gemeden te worden. Denk ook nu al aan je bloedsomloop, want volgens je levenslijn is die niet echt geweldig. Ga je wel eens naar tropische gebieden met vakantie of voor je werk? Pas dan extra goed op en zorg voor de nodige voorzorgsmaatregelen, want je bent extra gevoelig voor tropische ziekten. Tegen een ziekte als malaria heb je weinig weerstand. Maar vooral zul je jezelf moeten verzetten tegen een voortdurend knagend gevoel van ontevredenheid.

Levenslijn-Dubbel

Wat heb jij de komende tijd te verwachten? Dankzij je soepele geest ben je snel enthousiast te maken voor frisse ideeen en nieuwe indrukken. Soms zul je je zelfs wat al te snel aanpassen aan nieuwe omstandigheden, en daardoor juist weer in de problemen komen. Je laat je op zulke momenten beinvloeden door wat anderen ervan vinden en je eigen mening sneeuwt onder. In de toekomst zul je op je slechtste momenten je laten leiden door je instincten en driften, en dat pakt lang niet altijd goed uit. Een tip: zorg voor een beter evenwicht tussen je verstand en je gevoel, daarmee bespaar je jezelf een aantal problemen in de toekomst. Je hebt over het algemeen een verfijnde smaak en je bent gek op comfort. Pas wel op dat dit niet leidt tot een puur materialistische instelling.

Levenslijn-Constant

Jij hebt een ononderbroken en duidelijke levenslijn? Dan mag je bepaald niet klagen, want je bezit een originele persoonlijkheid. Nog belangrijker is dat je een hoge leeftijd zult bereiken. Je bruist van de vitaliteit. Positief is verder dat je de toekomst bovenal nuchter en praktisch tegemoet ziet. Eventuele calamiteiten verwerk je snel en zakelijk. Je weerstand zorgt er voor dat je een lang leven tegemoet gaat. Er zijn maar weinig situaties in jouw toekomst te voorzien, waarin je zou twijfelen over de te volgen weg. Maar zelfs in dergelijke situaties wint jouw organisatietalent het altijd van je twijfels. Je zult te allen tijde het geheel overzien en nooit verdrinken in details. En: je bent door niemand te beinvloeden.

Levenslijn-Takken

Er zitten een aantal takken aan je levenslijn en ook voor jou heb ik een toekomstbeeld. Je hebt nogal lang nodig om emoties te verwerken en daarmee maak je het jezelf niet echt gemakkelijk in de toekomst. Je bent hypergevoelig en dan krijg je situaties dat je je zit op te vreten van de zenuwen. Ook ben je soms nog wel eens te eigengereid en te eigenwijs om waarschuwingen ten aanzien van je gezondheid serieus genoeg te nemen. Je zult op latere leeftijd wat minder vitaliteit uitstralen en ook je weerstandsvermogen neemt dan af. Overigens is het niets om je zorgen over te maken, maar je moet je wel realiseren dat je het soms wat rustiger aan moet doen. Je hebt waarschijnlijk voornamelijk zittend werk en je hebt daardoor een wat minder sterk gestel gekregen. Dus: gewoon op tijd je rust nemen, dan is er voor jou geen vuiltje aan de lucht.

Levenslijn-Vierkant

Een vierkant op jouw levenslijn? Dan is jouw gezondheid als volgt te karakteriseren. Een extra hulp voor jou op weg naar een hoge leeftijd is jouw weerstandsvermogen. Die zul je eerst nog duidelijk nodig hebben, want je krijgt de nodige aanslagen te verwerken op je gezondheid. Maar je zult deze periode doorstaan dank zij je sterke constitutie en je grote weerstandsvermogen. Op latere leeftijd ondergaat jouw karakter de nodige veranderingen. Je zult hard voor jezelf kunnen zijn en ook voor anderen. Je gaat in de toekomst steeds minder hechten aan genot en plezier en steeds meer aan geestelijke waarden. Je zult dan heel rustig heel oud worden.