Daghoroscoop Stier

Daghoroscoop voor : ’06/02/2023’

 

zodiac sign

Algemeen
Laat anderen deelgenoot worden van jouw rijkdommen welke overigens beslist niet materieel hoeven te zijn, alleen dan zal je gelukkig blijven. Jouw ongeduld is in deze periode meer dan begrijpelijk maar leg je er toch bij neer want het zal je niet verder helpen. Jouw ideeën zijn mooi maar pols je wel eens of deze ook door jouw omgeving worden geaccepteerd want zoniet dan hoef je ze ook niet uit te voeren. Je bent een druk baasje maar laat je ondanks dat niet teveel onder druk zetten, zorg voor de balans..

Gezondheid
Al die opwindende en vermoeiende zaken moet je vermijden, omdat het je momenteel aan de nodige weerstand ontbreekt. De tijd is rijp om te bedenken hoe je je lichaam structureel kunt laten aansterken en om je weerstand te verbeteren. Je voelt je soms, alsof je bergen kunt verzetten, maar bij de minste tegenslag zit je bij de pakken neer, kom op schouders er onder. Pas ervoor op, dat je jezelf niet overbelast of lichamelijk te veel van jezelf vraagt..

Liefde
Een moeilijke beslissing belt bij je aan. Als iets te mooi klinkt dan is het waarschijnlijk ook zo dus laat je niet beetnemen door iemand die je allerlei moois beloofd. Het lijkt erop dat jij iemand het hoofd op hol hebt gebracht. Zorg dat je ZEN bent want alleen dan komt het geluk jouw kant op..

Werk
Hindernissen worden door jou als een uitdaging opgevat, om uitstaande problemen elegant op te lossen. Neem niet te veel risico, als je niet goed op de hoogte bent. Wat je nu ook doet, het zal aan je succes bijdragen. Probeer alles wat men je aanbiedt en kies rustig datgene uit, wat je het liefst wilt..